Logo gemeentenieuwsonline.nl

December feestmaand in winkelcentrum De Wyborgh in Westervoort

  Zakelijk

WESTERVOORT - Op woensdag 27 november is er van 14.30 tot 16.30 uur een Meet en Greet met Sinterklaas en zijn pieten op de Wyborgh evenals op zaterdag 30 november geeft Sinterklaas met zijn muzikale pieten invulling aan een gezellige decembermaand.

Op zaterdag zal Sinterklaas er zijn van 12.00 tot 14.00 uur beide ontmoetingen zullen zijn in De Wyborgh ter hoogte van de Hema. Op de foto met de Sint en zijn Pieten, een liedje zingen, een dansje maken of een tekening brengen? Het kan allemaal, Sinterklaas neemt er op deze middag alle tijd voor.

Kerstmarkt op De Wyborgh
Kerstmarktorganisatie Westervoort houdt in samenwerking met winkeliersvereniging De Wyborgh op vrijdag 13 december van 16.00 tot 21.00 uur een kerstmarkt met vele kraampjes. Winkelcentrum De Wyborgh zal omgetoverd worden tot een prachtige kerstsetting. Bezoekers kunnen genieten van dansdemonstraties en er zal live-muziek worden gemaakt, verzorgd door Westervoortse verenigingen. Kraampjes met erwtensoep en koek en zopie zullen vanzelfsprekend niet ontbreken. Ook zullen er kinderactiviteiten en kinderworkshops gehouden worden. Niets is door winkelcentrum De Wyborgh aan het toeval overgelaten om tijdens de kerstmarkt in een passende ambiance te kunnen shoppen en ideeën op te doen voor sfeervolle kerstdagen.

Meer berichten