Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto: ilona kuster,

Rolluiken ongekend populair bij Aerofil Zonwering BV

  Zakelijk

WESTERVOORT – Dat rolluiken de warmte buiten houden, heeft het team van Aerofil geweten dit jaar, want in augustus dit jaar schoot de verkoop ervan pijlsnel omhoog! En met steeds warmere zomers in het vooruitzicht, blijft de vraag naar rolluiken stijgen.

Toen Edwin van Essen in 2002 in de voetsporen van zijn vader trad en eigenaar werd van Aerofil Zonweringen BV, had hij niet kunnen denken dat augustus 2019 voor Aerofil de drukste maand van dat jaar zou worden. Door de isolerende werking van rolluiken blijft de warmte buitenshuis, maar deze isolerende werking biedt in de winter uiteraard ook voordeel.

Naast het feit dat rolluiken ook nog een inbraakwerende werking hebben en energiebesparend zijn, maakt dat dit product ongekend populair is! Niet alleen op het gebied van binnen- en buitenzonwering is Aerofil al bijna veertig jaar een vertrouwde naam in Westervoort en wijde omgeving, maar ook voor garagedeuren, horren en Velux raamdecoratie. Bezoekt u geheel vrijblijvend de showroom, dan kunt u rekenen op een eerlijk advies. 'We blijven altijd bij de weg en de klant kan zelf samenstellen wat men graag wil', zegt Edwin hierover met een glimlach. 'Van advies en inmeten bij de mensen thuis, tot de vakkundige montage, ons enthousiaste team van deskundige monteurs regelen alles van A tot Z', legt hij uit. Een deel van de productie vindt plaats in de eigen werkplaats. 'Dat is niet alleen praktisch, zodat we voor iedere situatie een passende oplossing kunnen bieden, maar zo blijft onze productkennis ook up to date', vult hij aan. Weer of geen weer, houd het fijn buiten de deur met rolluiken van Aerofil, Het Ambacht 52 in Westervoort. www.aerofilzonwering.nl; 026 3115222.

Meer berichten