Logo gemeentenieuwsonline.nl

Vermeulen Groessen, hét adres voor bouwen met glas en maatwerk

  Zakelijk

GROESSEN - We gaan steeds meer buiten leven. Het terras is een verlengstuk van ons huis. Hoe fijn is het dan, dat je ook buiten kunt zitten als de weergoden ons minder goed gezind zijn. Maar ieder huis is anders. Dus hoe krijg je dat nu mooi en op maat?

Vermeulen Groessen heeft al meer dan 35 jaar een passie voor bouwen met glas. De oorsprong van het bedrijf ligt ook in de kassenbouw waarmee ze landelijke veel naamsbekendheid hebben. Maar wat veel mensen niet weten is dat ze in de eigen aluminium- en staalwerkplaats bijna alles zelf maken. Vandaag de dag worden hier voornamelijk veranda's, tuinkamers, serres en aluminium kozijnen voor particulieren gemaakt. Bij Vermeulen Groessen ben je voor maatwerk dan ook aan het juiste adres. "Wat een ander niet maakt, maken wij wel" is een uitspraak die vaak terugkomt binnen het bedrijf.

Dit vertaalt zich in inventieve en mooie oplossingen van gekke hoeken bij veranda's, bijzondere kozijnen en aangepaste (dak) constructies. "Wij willen mooie dingen maken die lang meegaan." Een veranda, tuinkamer of serre van Vermeulen Groessen voldoet namelijk altijd aan de hoogste kwaliteitseisen. Zo leveren ze bij Vermeulen standaard 10 jaar garantie op de constructie.
Vermeulen Groessen is gespecialiseerd in:
* Veranda's
* Tuinkamers
* Aluminium kozijnen
* Carports
* Lamellendaken
* Schuifdaken
* Zonwering
* Hobbykassen
* Tuinhuizen

Meer weten? Bel 0316-261378 of ga naar: www.vermeulengroessen.nl
Het
adres is Lijkweg 32, Groessen.

Meer berichten