Logo gemeentenieuwsonline.nl

Uw tuin eens grondig aanpakken? Dan is Arkes Tuin- en Grondverzet uw partner!

  Zakelijk

DUIVEN – Arkes Tuin- en Grondverzet heeft een nieuwe tak van sport aan de al uitgebreide dienstverlening toegevoegd. De specialist in minigraaf- en tuinwerkzaamheden verhuurt ook  afvalcontainers aan particulieren en bedrijven.

"In deze containers kunnen mensen al het grove tuinafval kwijt", vertelt eigenaar Bert Hupkes. De 54-jarige Duivenaar is gepokt en gemazeld in het grondverzet en de groenvoorziening. Van elke tuin, nieuw of bestaand, maakt hij een plaatje. "Het is prachtig om vanuit het niets iets op te bouwen", vertelt hij over zijn motivatie.

Met zijn eigen machinepark neemt hij op professionele en deskundige wijze een totaalpakket aan werkzaamheden voor zijn rekening: straatwerk, afvoer van grond en groen, bomen en struiken rooien, vijvers graven, waterafvoer, aanvoer van zand, sloopwerk, rioolwerkzaamheden, aanleg gazon en beplanting, schuttingen en overkappingen. Met oog voor detail, kwaliteit en prijs. "Ik doe echt alles", erkent hij, we leveren ook zand en zwarte grond en menggranulaat."Klanten hebben nergens geen omkijken meer naar, ze kunnen alles aan mij overlaten en hoeven niet met meerdere partijen in zee. Dat werkt snel en efficiënt." Hupkes werkt daarbij samen met verschillende bedrijven uit de regio zoals Peer Tuincentrum. Nog een voordeel van Arkes Tuin- en Grondverzet zijn de korte lijnen. Bert Hupkes is hét aanspreekpunt voor alle werkzaamheden.

Wilt u uw tuin een (nieuwe) kwaliteitsimpuls geven? Bel Arkes Tuin- en Grondverzet. Succes verzekerd.

           

Arkes Tuin- en Grondverzet

Terborchstraat 1

6921 MA DUIVEN

(0316) 266798

06-18429534

www.arkestuinengrondverzet.nl

info@arkestuinengrondverzet.nl

Meer berichten