Logo gemeentenieuwsonline.nl

Albalux, "geeft uw zonwering een tweede kans"

  Zakelijk

ZEVENAAR - Het van origine Eldense bedrijf Albalux is sinds september 2016 gevestigd aan de Celsiusstraat 5 in Zevenaar. Bijna 45 jaar is Albalux het bedrijf voor alle verbeteringen en aanpassingen aan uw woning. Of het nu gaat om kunststof kozijnen, aluminium kozijnen, binnenzonwering, buitenzonwering, insectenwering of overkappingen. Albalux is uw partner voor grote verbouwingen tot kleine reparaties, daarvoor bent u bij ons aan het goede adres.

Naast het leveren van nieuwe producten is Albalux gespecialiseerd in het onderhoud van bestaande zonwerings producten. Door onze grote voorraad aan onderdelen kunnen wij u  helpen om defecte onderdelen vlot en vakkundig te repareren of vervangen. Of het nu gaat om het doek van uw knikarm scherm, het vervangen van een buismotor voor uw rolluik of het onderhoud van alle zonwering voor een compleet bejaardentehuis. Ook ruilen wij regelmatig zonneschermen in, na controle en voorzien van een nieuw doek en/of motor zijn deze schermen weer als nieuw!

Als Somfy dealer kunnen wij u de laatste technische snufjes laten zien in onze showroom. Zoals het bedienen van uw zonwering via een app op uw telefoon. Ook beschikken wij over een complete collectie doeken, van uni kleuren tot diverse streep designs. Alles wordt in eigen huis gemaakt, wij nodigen u graag uit om eens in onze fabriek te komen kijken.

Voor een vrijblijvende afspraak nodigen wij u graag uit in onze showroom in Zevenaar aan de Celsiusstraat 5. U kunt ons natuurlijk ook bellen (0316-540000) of e-mailen (info@albalux.nl) voor een afspraak.

Meer berichten