Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto:

Antop heeft nieuwe update

  Zakelijk

ZEVENAAR - Offset- en digitaal drukkerij Antop pakt groots uit. Begin 2019 zijn de machines voor het gootformaat compleet vernieuwd. Deze interne update zorgt ervoor dat alle software en machines weer naadloos op elkaar zijn afgestemd.

Twee fonkelnieuwe HP printers zorgen voor de mooiste gootformaat uitdraaien. Of het nu gaat om een A0 bouwtekening of een mooie print van een full-colourfoto op canvas, gloss of zeil Antop maakt ze in een handomdraai. Er is bewust gekozen voor toonaangevende machines met de nieuwste technologische ontwikkelingen. Zo kan er met behulp van de HPZ6 snel een behoorlijk aantal full-colourposters worden gemaakt. En het meest bijzondere is dat deze posters er kant-en-klaar en schoon gesneden uit komen rollen. Er is geen nabewerking meer nodig. Deze machine is dan ook uitermate geschikt voor de grotere aantallen tegen scherpe prijzen.

Of het nu gaat om een evenement te promoten of dat er iets in 'the picture' gezet moet worden, met onze gootformaat uitingen op welk materiaal dan ook valt het lekker op. Natuurlijk blijft Antop het adres voor al uw drukwerk, want tenslotte drukwerk communiceert.

Offset- en digitaal drukkerij Antop, Schievestraat 37, Zevenaar

   
   
   
   
   
   
   

0316 524 375

www.antop.nl

Meer berichten