Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto:

OCA: bij chronische pijnklachten

  Zakelijk

REGIO - OCA Duiven-Arnhem is al jaren actief in het professioneel behandelen van mensen die zijn vastgelopen in hun pijnklachten. Veel voorkomende klachten zoals chronische en complexe pijnklachten aan houdings- en bewegingsapparaat, SOLK, fibromyalgie en whiplash behandelen wij met onze medisch specialistische revalidatieprogramma's.

Om grip te krijgen op uw klachten doorlopen wij samen met u een multidisciplinair proces op weg naar een actiever en prettiger leven. Een team bestaande uit fysiotherapeut, ergotherapeut, revalidatiearts en psycholoog helpen u beter om te gaan met uw klachten zodat u weer beter in het leven staat. U zult merken dat u beter functioneert en dat uw klachten u niet meer in alles belemmeren.

Maak voor meer informatie een afspraak voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek met een van onze coördinatoren. Naar aanleiding van dit gesprek kan een intake ingezet worden waarna een multidisciplinair revalidatietraject volgt.

OCA is gevestigd aan de Eltensestraat, in hetzelfde pand als Fysiotherapie Duiven. Formeel aparte bedrijven, maar ze werken nauw samen en vullen elkaar aan. OCA is onderdeel van een landelijk netwerk en onder andere gespecialiseerd in revalidatie bij chronisch pijnklachten.

OCA Arnhem-Duiven

Eltensestraat 9

6922 JA Duiven

www.oca.nl

duivenarnhem@oca.nl

0316 – 28 34 41

Meer berichten