Logo gemeentenieuwsonline.nl

40-Jarig bestaan Therapie Gimbornhof feestelijk gevierd. Tevens afscheid van een van de oprichters.

  Zakelijk

ZEVENAAR - Slingers en ballonnen wapperen vrolijk in de wind en in de wachtruimte volgt een smakelijk onthaal met een kopje koffie en een gebakje.

De praktijk viert samen met de cliënten het veertig jarig bestaan en neemt tevens afscheid van de laatste van de twee oprichters!

Het begon allemaal in 1978 toen Ton Bottema en Ruud Labruyère gestart zijn als fysio-manueeltherapeuten in een woonhuis in de Staringstraat.

Later kwamen daar ook de andere maatschapsleden bij met hun eigen specialisaties, zoals osteopathie, acupunctuur, fysiotherapie, craniosacraal therapie, haptonomie, medical-taping en dry-needling.

In 1997 werd nieuw gebouwd aan de Guido Gezellestraat 56.

Nieuw zijn ook de contacten met sportclubs en bedrijven, als extra dienstverlening, met korte communicatie en behandellijnen.

Nieuw is ook de structurering en realisering van de anderhalve lijnszorg in de gemeente Zevenaar.

Ton draagt zijn osteopathie-stokje over aan Lex Flisijn die ook als coördinator en docent aan de Osteopathie-opleiding College Sutherland in Amsterdam verbonden is.

Ton over Lex: "Ik heb alle vertrouwen in zijn kennis en kunde en door zijn verbondenheid aan de opleiding brengt hij nieuwe vakinhoudelijke ontwikkelingen in". Karin Hoefnagels vervangt Annelies Bottema als secretaresse.

Het huidige team van medewerkers is divers in leeftijd en enthousiast in ontwikkeling. Vakgebieden worden regelmatig besproken en uitgewisseld met elkaar.

 "We vormen een gemotiveerd team met veel specialisaties en deskundigheid; gericht op de mens in zijn totaliteit en gereed voor de toekomst", aldus mede-kartrekker Dennis Holverda.

Meer berichten