Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto:

Pranger Bouw staat als een huis

  Zakelijk

DUIVEN – Leroy Pranger (30) is helemaal gesetteld in de bouwwereld met zijn eigen bedrijf Pranger Bouw. Samen met zijn vader Erik en drie medewerkers verbouwt, renoveert en onderhoudt hij woningen en bedrijfspanden. Eerder vanuit Zevenaar, nu vanuit Duiven.

"Wat wij allemaal doen? Je kunt beter vragen wat niet", lachen Leroy en Erik Pranger. Het plaatsen van een dakkapel, isolatie, tegel- en stucwerk, elektra, een nieuwe badkamer, toilet of keuken, een serre, het vergroten van een woonkamer of het overkappen van een garage, het zijn slechts enkele van de vele werkzaamheden die worden verricht. Samen met zijn team, op wie hij al jaren bouwt. "Een goede ploeg, een mooie mix van vakmensen." In alle gevallen zorgt Pranger Bouw voor een overzichtelijke bouwtekening en een duidelijke kostenberekening.

"Wij luisteren naar de wensen van klanten, denken mee, geven bouwkundig advies en bieden oplossingen op maat aan." Een optimale prijs/kwaliteitsverhouding staat voorop bij Pranger Bouw. Aan opdrachten heeft hij geen gebrek. Een bewijs dat vakmanschap loont. "Het gaat goed met de economie, dat merken we natuurlijk. Maar het houdt ook in dat we ons werk goed doen. Veel van onze opdrachten komen via mond-op-mond reclame tot stand." Dat betekent veel uren maken, maar dat heeft hij er graag voor over. "Daar heb je een eigen bedrijf voor. Ik hou van het vak, heb het met de paplepel ingegoten gekregen van mijn vader. Met hard werken is niets mis."

Pranger Bouw is gevestigd aan de Binnenweg 2a in Duiven, telefoon 06-51948066, e-mail: info@prangerbouw.nl, www.prangerbouw.nl.

Meer berichten