Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto:

Wilde koopzondag bij Gilsing Herenmode

  Zakelijk

DIDAM - Kermis koopzondag 14 oktober heeft Gilsing Herenmode haar deuren weer geopend om gezellig te komen shoppen. We zullen deze middag in de sfeer komen van de herfst qua mode maar ook qua eten. Naast de gevarieerde mode voor jong en ouder is Kees Rosendaal aanwezig. Kees is gastheer van twee familiebedrijven, van Uitspanning 't Peeske en hotel 't Heuveltje in Beek.

Gilsing Herenmode en deze twee horecabedrijven hebben veel raakvlakken. Gemoedelijk, verrassend en een wisselend assortiment. Vaste bezoekers die steeds terugkomen voor je service en kwaliteit. Zodoende dat Hageman en Rosendaal elkaar ook regelmatig zakelijk opzoeken.

Het wildseizoen is weer geopend vanaf 15 oktober, maar bij Gilsing is het deze middag al even voorproeven. Er zullen diverse wildgerechtjes de revue passeren. Kleine hapjes met bijvoorbeeld gerookte eendenborst of wildpaté. Er wordt bokbier geschonken voor de liefhebber, maar ook aan de niet-wildliefhebbers wordt gedacht.

Iedere bezoeker krijgt deze dag een voucher waarmee men bij Uitspanning 't Peeske een gratis kop koffie of thee met Boskoek krijgt.

Het belooft dus een wild seizoen te worden bij Gilsing Herenmode. Er is sowieso een gevarieerd modebeeld. Warm rode kleuren, oker en groen passen prima naast de zwart, blauw, grijs en bruintinten. De warme jassen met afneembare capuchons, vesten en pullovers zijn volop op voorraad, dus laat de winter maar komen.

Gilsing Herenmode is deze middag geopend van 12.00 tot 17.00 uur en vind je aan de Spoorstraat 11 in Didam.

Meer berichten