Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto:

Villa Copera alweer één jaar verder!

  Zakelijk

TOLKAMER - Het eerste jaar zit er alweer op voor Restaurant Villa Copera. "Een jaar waarin wij ons mooi op de kaart hebben gezet en wij duidelijk ons concept en filosofie naar buiten hebben gebracht. Namelijk: toegankelijk en betaalbaar maar toch strevend naar een mooi en representatief niveau waar de gast centraal staat."

"Van rustig de hele avond dineren, gezellig op de woensdag en de donderdag verschillende hapjes proeven op onze hapjesavond tot even snel een soepje aansluitend met een heerlijk huisgemaakt frietje stoofvlees. Bij ons bent u daarvoor aan het juiste adres.

Alweer één jaar verder en daarin veranderen wij onze dinerkaart regelmatig. Zo zijn wij vrijdag 21 september begonnen aan onze vijfde nieuwe menukaart sinds de opening in augustus 2017. Weer met heerlijke ouderwetse gerechten met een moderne twist. Zo hebben we ossenhaasmedaillon met gegrilde picanha. Maar wat dacht u van onze Dykhoevense Special met tomatenrisotto. Wisselend verantwoord vlees van de Dykhoeve uit Herwen. Nieuwsgierig? kom gerust eens aan voor een heerlijk diner of voor ons alles proeven menu waarin u nagenoeg alles wat op onze menukaart beschreven staat in kleinere porties aan u wordt geserveerd. Genietend van een schitterend uitzicht over de Rijn staat het team van Villa Copera voor u klaar om de nieuwe menukaart aan u te tonen."

Reserveren, meer informatie of onze menukaart inzien kijk dan op: www.villa-copera.nl of maak telefonisch een reservering via 0316 542816.

Meer berichten