Mirjam van Oostveen  keramische beelden
Mirjam van Oostveen keramische beelden (Foto: MIRJAM VAN OOSTVEEN)

Kunst in gemeentehuis Duiven

Zakelijk

DUIVEN - Op zondag 9 september opende Kunstkring Duiven Expositie haar zomertentoonstelling in het gemeentehuis van Duiven. De officiële opening werd verricht door Gemma Tiedink, wethouder Cultuur van de gemeente Duiven. Zoals gebruikelijk zijn er weer twee exposanten. Mirjam van Oostveen, keramiste, maakt verfijnde en gevoelige beelden van het menselijk gezicht. Zij laat de bezoeker van de tentoonstelling ervaren hoe verschillende gezichtsuitdrukkingen van invloed zijn op de kijker. Maar ook, dat die uitdrukking de gemoedstoestand weerspiegelt. Goed passend bij de droge zomer zijn de olieverfschilderijen van Bard Sloven. Hij schildert water waarin hij de wonderlijke reflectie, het doorschijnende en het vervormende effect van golven op een wel heel bijzondere manier laat zien. De tentoonstelling aan het Willem Alexanderplein 1 in Duiven duurt tot 5 oktober en is gedurende kantoortijd vrij te bezoeken.