Logo gemeentenieuwsonline.nl
Zakennieuws

Er gaat veel gebeuren bij de Jager meubelen in Beek.

  Zakelijk

BEEK - De komende maanden staan bij de Jager meubelen in het teken van een grote metamorfose. Te beginnen met een grote verbouwingsopruiming, om eind 2018 het 1000m2 grote woonconcept Feelings te introduceren.

Verbouwingsopruiming 25-75% korting!

Meer dan de helft van de woonkamerafdeling gaat op de schop. Deze showroommodellen gaan ze opruimen met kortingen tot wel 75%. Dus kwalitatief goede meubelen, maar dan met extra voordeel, en natuurlijk direct leverbaar.

Woonconcept Feelings

Na de opruimingsperiode zal vanaf december de nieuwe Feelings collectie binnen komen. De complete Feelings collectie bestaat uit vele woonprogramma's, banken, eethoeken en vele woonaccessoires. Dit allemaal voor zeer scherpe prijzen en vaak direct uit voorraad leverbaar.

Naast het concept Feelings heeft de Jager meubelen ook al een aantal jaren het concept Happy@Home in huis. Paul Jansen die per 1 Januari 2019 de winkel van zijn oom Martie Jansen overneemt geeft aan zeer content te zijn met deze extra invulling. Met deze twee woonconcepten en een complete slaapkamerafdeling kunnen wij een compleet plaatje aanbieden met de insteek:
'' Lekker wonen voor een leuke prijs''. Daarnaast maakt de service waar de Jager meubelen al 38 jaar bekend om staat, het plaatje compleet om als klant hier te slagen.

Meer informatie op www.dejagermeubelen.nl 4

Meer berichten