Logo gemeentenieuwsonline.nl
Zakennieuws

Saab Arnhem niet meer weg te denken uit het straatbeeld

  Zakelijk

DUIVEN - Saab Arnhem is inmiddels alweer ruim acht jaar gevestigd in Duiven. In die periode is een vast klantenbestand opgebouwd van meer dan duizend klanten. Ook de verkoop van gebruikte auto's is gegroeid. Vanuit alle regio's in ons land en vanuit België ontvangen wij klanten die op zoek zijn naar een gebruikte auto. Hoewel het accent nog steeds ligt op Saab, zijn we inmiddels ook actief met andere merken, zoals Volvo, Mini, Volkswagen, Audi en Opel.

Ook in de werkplaats zien we klanten uit het hele land, hoewel we zelf geen auto's ophalen voor onderhoud en reparatie. Vakkennis op het gebied van onderhoud en reparatie van Saab is niet overal in ons land meer beschikbaar en dat leidt tot extra klandizie.

Voor wat betreft de occasionverkoop wordt circa 90% ingekocht in het buitenland. De prijzen liggen daar meestal iets lager dan in ons land. Inkopen in het buitenland biedt ons het voordeel dat we onze occasions tegen relatief scherpe prijzen kunnen aanbieden. Voor inruil van gebruikte auto's hebben we inmiddels een aantal handelsrelaties gevonden, wanneer het gaat om auto's die voor ons niet goed verkoopbaar zijn.

We zijn op dit moment erg actief met de verkoop van Youngtimers. Dat zijn occasions van 15 jaar en ouder die voor zakelijk gebruik worden ingezet. Ook zijn we voorzichtig begonnen met de verkoop van elektrische auto's en het uitvoeren van concrete zoekopdrachten. We geloven dat daar een belangrijke toekomst ligt voor de komende jaren. De marktomstandigheden in de occasionmarkt veranderen voortdurend. Het is daarom van belang om als autobedrijf goed te blijven kijken naar nieuwe ontwikkelingen en tijdig de bakens te verzetten.

Voor de komende jaren voorzien wij een verdere groei van de occasionverkoop en een stabiele voortgang in de werkplaats. Mochten wij u van dienst kunnen zijn dan horen wij graag van u!

Saab Arnhem, Geograaf 36, Duiven; 026 3111051.

Meer berichten