Logo gemeentenieuwsonline.nl
Het team van Wibegro
Het team van Wibegro
Zakennieuws

Wibegro keukens en badkamers om van te dromen.

  Zakelijk

WESTERVOORT - Wibegro keukens en badkamers heeft per 1 januari 2017 een nieuwe eigenaar. Kersverse eigenaresse Louise van den Heuvel zal met haar nieuwe team als een frisse wind door de winkel gaan. De website is volledig aangepast. Binnen in de showroom zijn er veel aanpassingen gedaan en staan er veel punten op het programma. De winkel zal een volledig andere uitstraling krijgen. Het zal moderner en vernieuwender worden. Meer toegespitst op de huidige tijd en een groter publiek. Of de naam Wibegro blijft weet de nieuwe eigenaresse momenteel nog niet. Een andere naam is wel een optie moet zij eerlijk bekennen. De persoonlijke aandacht hebben wij hoog in het vaandel staan. Wij beschikken over keukens en badkamers voor iedere interieurstijl en voor ieder budget. Met de afmetingen van uw keukens of badkamer kunnen wij gratis en vrijblijvend een 3D tekening maken.

Ons doel is u te adviseren in een ongedwongen en ontspannen sfeer, om zodoende de perfecte keuken of badkamer te realiseren, volledig afgestemd op uw wensen! Onze adviseurs gaan met u een gesprek aan, waarin uw wensen en persoonlijke situatie in kaart worden gebracht. Gaat u akkoord met het ontwerp? Dan gaan wij direct aan de slag! Kom ook eens langs in onze showroom voor impressies van het sanitair en keukens die wij in de regio's Arnhem en Zevenaar kunnen leveren.

Wibegro – "De Specialist"

Wibegro keukens, badkamers en tegels BV is een bedrijf met meer dan 80 jaar ervaring met keukens sanitair in de regio Arnhem en Zevenaar. Wij bieden altijd de nieuwste trends en verzorgen het gehele traject; van ontwerp tot aan levering en installatie. We beschikken over diverse stijlen en sanitair van toonaangevende merken. U bent dus verzekerd van een droombadkamer of keuken bij de badkamerspecialist/ keukenspecialist!

Het Vergun 30
6931 KD Westervoort
T: 026-3190350
E: badkamers@wibegro.nl

www.wibegro.nl

Meer berichten