Logo gemeentenieuwsonline.nl
Arjolux maakt de kozijnen en dakkapellen in eigen beheer
Arjolux maakt de kozijnen en dakkapellen in eigen beheer
Zakennieuws

Arjolux van kunststof kozijnen tot dakkapellen

  Zakelijk

'Kunststof kozijnen en dakkapellen hebben toegevoegde waarde'

WESTERVOORT – Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van kunststof kozijnen. Mark Bouwman van Arjolux maakt het dagelijks mee. Het bedrijf produceert en monteert ze op maat voor particulieren, zzp'ers en aannemers. "Ze zijn duurzamer, energiezuiniger, gaan langer mee en in elke vorm, stijl en kleur beschikbaar."

"Kunststof heeft tegenwoordig toegevoegde waarde. Door de huidige technieken is het niet meer van hout te onderscheiden. Nu het beter gaat met de economie zien mensen het als een echte investering in hun huis, " vertelt Bouman.  Over de werkwijze: "We meten op, maken de kunststof kozijnen in onze eigen fabriekshal, leveren én monteren kunststof kozijnen, we hebben alles in eigen hand. Daardoor zijn de lijnen kort en kunnen we optimale service leveren. Maar mensen mogen ook zelf monteren, dat komt steeds vaker voor."

Naast kunststof kozijnen nemen ook kunststof dakkapellen een enorme vlucht bij Arjolux. Met name bij samengestelde gezinnen plaatsen de mannen van Arjolux ze met regelmaat. "Als de huizenprijzen stijgen en je geen groter huis kunt kopen is een dakkapel dé oplossing om ruimte te creëren." Ook die maakt Arjolux zelf. "De basis is hout, omrand met kunststof, zodat niemand meer het dak op moet om te schilderen." Veiligheid is een belangrijk aspect bij de productie van de kunststof kozijnen. "Onze kozijnen hebben allemaal verdekt liggende scharnieren. Wij maken ze standaard met automatenslot, kerntrekbeveiliging, daarvoor hoeven klanten niet extra te betalen."

Naast kunststof kozijnen en dakkapellen levert en monteert Arjolux ook gevelbekleding, rolluiken en screens.

Snel contact met Arjolux!

Het Vergun 7
6931 KC Westervoort

026-3117473

Openingstijden:
Ma t/m Vr van 8:00 uur tot 17:00
Zaterdag op afspraak

www.arjolux.nl

Meer berichten