Logo gemeentenieuwsonline.nl
Zakennieuws

In gesprek met: Frank Noordijk, eigenaar van Goodrides (voormalig Pennekamp Fietsen)

  Zakelijk

WESTERVOORT - Van Pennekamp Fietsen naar Goodrides en verhuisd naar de overkant van de Dorpstraat. Hoe is het tot nu toe bevallen?

"Het was keihard werken met heel wat handjes, maar uiteindelijk hebben we een winkel kunnen neerzetten die veel meer past bij deze tijd en ook toekomstbestendig is. We hebben er absoluut geen spijt van dat we onze winkelformule hebben aangepast. Ook ons team is sterker dan ooit: voor onze full time monteur Chris kent geen enkele e-bike nog geheimen, Willem verzorgt de haal- en brengservice en weet dankzij bijna veertig jaar ervaring in het fietsenvak elke fietser van passend advies te voorzien, Manon zorgt ervoor dat alles op rolletjes blijft lopen, zowel voor als achter de schermen en ik heb veel meer tijd om me te richten op specialistisch onderhoud en me meer toe te leggen op advies en de uitbouw van ons gloednieuwe merk."

Wat is het grote verschil tussen Pennekamp Fietsen en Goodrides?

"Bij Pennekamp Fietsen verkochten we een heel divers aanbod, maar de kwaliteit en beschikbaarheid van sommige merken en modellen lieten wel eens te wensen over. Voor Goodrides hebben we daarom uitsluitend de uitblinkers uit het midden- en hoog segment geselecteerd. Ons assortiment is afgestemd op de serieuze fietser, die vooral láng plezier wil hebben van een fiets. Het aantal merken en modellen is teruggeschroefd, en zo hebben we ons kunnen specialiseren. De modellen die wij nu verkopen, hebben stuk voor stuk een onbetwistbare prijs-kwaliteitverhouding en we kunnen vlot aan onderdelen komen. Het gaat niet snel stuk, maar als dat toch gebeurt, kunnen we het in no-time repareren.

Tot slot nodig ik iedereen graag bij ons uit om onze service zelf te ervaren, dus hopelijk tot gauw." Aldus Frank Noordijk.

Goodrides

Dorpstraat 106

6931 BM Westervoort

026-3118393

www.goodrides.nl

Meer berichten