Logo gemeentenieuwsonline.nl
Zakennieuws

VERNIEUWING RESTAURANT 'T CENTRUM

  Zakelijk

BABBERICH - Restaurant 't Centrum van de familie Reijmer bestaat al ruim 21 jaar en is in die jaren al een keer grondig verbouwd. Afgelopen weken zijn Laurens en Marita met hun medewerkers druk bezig geweest met het maken van plannen voor een make-over. Met een paar simpele ingrepen ziet het restaurant er nu heel anders uit. Nieuwe tafels, gordijnen, servies en glaswerk geven het restaurant een eigentijdse uitstraling. Ook het zitje bij de open haard is nieuw, zodat onze gasten gezellig een aperitief kunnen drinken voordat ze aan tafel gaan.

De menukaart is onder de loep genomen met als resultaat dat gerechten helemaal van deze tijd zijn. Ook de lunchkaart is aangepast met een paar heerlijke sandwiches en salades.

Het restaurant is ook ideaal voor een zakenlunch. Wilt u met uw gast belangrijke zaken bespreken, dan is het mogelijk om in een aparte ruimte te lunchen.

Om onze gasten kennis te laten maken met het vernieuwde restaurant hebben we een speciaal menu bedacht. Dit menu en de vernieuwde menukaart en lunchkaart vindt u natuurlijk op onze website.

Naast het restaurant staat de familie Reijmer natuurlijk ook bekend om hun zalen voor feesten, koffietafels en vergaderingen. Feestgevenden willen steeds vaker maatwerk en dat is bij ons geen probleem. Net als de cateringen die wij kunnen verzorgen.

We zijn blij met ons vernieuwde restaurant en ontvangen onze gasten met enthousiasme om ze dat te kunnen laten zien.

Restaurant 't Centrum vindt u aan de Dorpstraat 78 in Babberich. www.centrumreijmer.nl

Meer berichten