Logo gemeentenieuwsonline.nl
 Het nieuwe pand is nu nog afgeplakt, volgende week niet meer
Het nieuwe pand is nu nog afgeplakt, volgende week niet meer
Zakennieuws

Ree-Zo Electroworld verhuist naar Pastoriestraat

  Zakelijk

DUIVEN – Bijna 25 jaar zat Marco Kreté met Ree-Zo Electroworld in winkelcentrum De Elshofpassage. Dat zilveren jubileum haalt hij net niet. Op 8 juni verhuist hij naar de Pastoriestraat 9-11.

"Eindelijk", lacht Marco Kreté, die uitkijkt naar de verhuizing. Het nieuwe pand is slechts driehonderd meter verwijderd van de huidige locatie, maar biedt veel meer mogelijkheden. De plek ligt in de loop van het winkelende publiek, het is een echte zichtlocatie. Het pand aan de Pastoriestraat maakt een efficiëntere indeling van de productgroepen mogelijk, waardoor de klantbeleving aanzienlijk wordt vergroot.

"De televisiewand wordt uitgebreider. Daarnaast zetten we nog nadrukkelijker in op witgoed, audio en inbouw inclusief onderdelen", verklapt Marco. Dat betekent dat kleinere keukenapparaten als koffiezetapparaten en broodroosters uit het assortiment verdwijnen. In de nieuwe speciaalzaak zet de ondernemer met zijn team volledig in op service en deskundigheid. Wie iets koopt bij Ree-Zo Electroworld wordt helemaal ontzorgd. "We hebben een eigen service- en bezorgdienst, we sluiten bij aankoop alles netjes aan en we geven uitgebreid uitleg over de gebruiksmogelijkheden. De complexiteit van de goederen neemt toe en daarmee de behoefte aan advies en service. Het installeren van nieuwe apparaten, het afvoeren van de oude, mensen willen nergens geen omkijken meer naar hebben. In het oude pand in de Elshofpassage houdt Marco Kreté na 8 juni tot september op elke zaterdagmorgen opruiming, met sensationele aanbiedingen.

Informatie: www.electroworld.nl of volg ons op Facebook en Twitter.

Meer berichten