Logo gemeentenieuwsonline.nl
Zakennieuws

Oude & vertrouwde krachten herenigd!

  Zakelijk

Zevenaar- "Een uitbreiding van ons vertrouwde team, met een vertrouwde oud-collega", aldus Arthur en Joyce ten Harmsen. "Een belangrijke zaak omdat we het betrouwbare en persoonlijke karakter van Auto Performance Zevenaar nogmaals willen benadrukken".

Ex-collega Leon Agelink, van destijds de Mitsubishi Dealer in Zevenaar, waar zowel Arthur als zoon van Eigenaar Wim ten Harmsen, het autovirus met de paplepel kreeg ingegoten, raakte ook Leon hier vroeg mee besmet.

"Dat maakt ons tot een team waarvan ook Joery Weerensteijn al reeds anderhalf jaar deel van uitmaakt. Want voor Joery is ook het monteur zijn, zijn lust en zijn leven.

Kortom een team van autoliefhebbers!

Inmiddels zijn we sinds oktober 2016 gevestigd op onze nieuwe locatie aan de Einsteinstraat 13 te Zevenaar, wat een hele goede stap is gebleken. Door de ruimte en alle gemakken die deze locatie ons biedt, hebben we veel kunnen investeren in nieuwe apparatuur zodat we de meest uiteenlopende merken kunnen onderhouden en repareren. Wat vanzelfsprekend ook terug te vinden is in de kwaliteit van ons werk.  Daarnaast vinden we een persoonlijke benadering naar de klant erg belangrijk." Service blijft ons sterkste punt"

Door de geplande aanpassingen aan het lokale wegennet in combinatie met de nieuwe op-en afrit van de A12 zullen wij in de nabije toekomst nog beter bereikbaar zijn.

Omdat we achter de kwaliteit van ons werk staan leveren we sinds kort ook de mobiliteitservice aan. Hiermee bent u 24 uur per dag verzekerd van mobiliteit. Wij informeren u graag persoonlijk naar de mogelijkheden."

Wie kiest voor Auto Performance Zevenaar, kiest dus voor persoonlijke service, kwaliteit en betrouwbaarheid voor u en uw auto.

Autoperformance Zevenaar

Einsteinstraat 13 Zevenaar

0316-241235

www.autoperformancezevenaar.nl

info@autoperformancezevenaar.nl

reageer als eerste
Meer berichten