Logo gemeentenieuwsonline.nl
Zakennieuws

Rob den Balvert motoren staat in de startblokken.

  Zakelijk

DUIVEN - Na een koude winter geven de ronkende motoren weer dat lekkere lentegevoel waar we allemaal zo naar uitkijken. De goed uitgeruste motorzaak op Industrieterrein 't Holland in Duiven waar diverse mooie occasions en nieuwe motoren staan te glimmen is een echt familiebedrijf. Afgelopen jaar is Youri (de zoon van Rob en Wendy) de motorzaak komen versterken en heeft zich inmiddels prima ingewerkt. Om dit te vieren houdt de motorzaak op zaterdag 14 april een feestdag met een mooie toertocht en een hapje en  drankje.
Onder de deelnemers van de toertocht worden mooie prijzen verloot, waaronder een verzorgd weekend Sauerland en diverse waardebonnen.
Deelname aan de toertocht vanaf 09.00 uur is gratis, de uitgezette route van 150km is via een laptop ter plaatse te downloaden naar de motornavigatie.
De motorzaak die al sinds 1995 is gevestigd op 't Holland 21 heeft een goede reputatie opgebouwd in de omgeving. Het eerlijke advies en de goed afgeleverde motoren zijn inmiddels een begrip geworden bij velen.
In de werkplaats waar Rob zelf repareert wordt met zorg gewerkt aan de snelle en moderne motoren, een belangrijk item binnen het familiebedrijf.
Naast de verkoop van motoren en het bijbehorende onderhoud organiseert de motorzaak ook prachtige motorvakanties naar het Duitse Sauerland en de Italiaanse Dolomieten. Rob en Youri zijn zelf enthousiaste motorrijders die meestal meegaan als begeleider met deze reizen. Meer info over deze motorvakanties staat op de website www.robdenbalvertmotoren.nl 
Zet 14 april in uw agenda en kom kijken of Youri goed is gegroeid, de foto is namelijk uit 2003 op de toenmalige racemotor van Rob.

reageer als eerste
Meer berichten