Logo gemeentenieuwsonline.nl
Zakennieuws

JANUARI IS ANITA MAAND BIJ BODYWEAR SUPERSTORE DUIVEN

  Zakelijk

DUIVEN - De hele maand januari heeft de grootste lingeriespeciaalzaak van Nederland, Bodywear Superstore, tot speciale 'ANITA Maand' uitgeroepen! Hoge kortingen (25% op alle ANITA producten) en dat is ongekend.

Bij ANITA komt alles, op enkele uitzonderingen na, uit eigen hand: van ontwerp tot aan het kant en klare product. Alhoewel het ondertussen een wereldwijde onderneming is geworden, is het lingeriemerk nog steeds een echt handwerkbedrijf. Een goede bh moet ontlasten, niet belasten. ANITA staat natuurlijk bekend om de comfortabele pasvorm, de goede steun en voor de sport bh maakt men gebruik van materialen die zorgen voor vochtafdrijving. Hierdoor blijft uw lichaam droog!

Vrijdag 19 januari staat Bodywear Superstore in het teken van ANITA met speciale aandacht voor de sport bh's. Er zijn gratis give-aways, bij aankoop maak je kans op een heuse sport-trampoline én er komt een adviseuse van ANITA langs die u van advies kan voorzien als het gaat om de sport bh's, maar ook adviseert over protheses die bij het sporten gebruikt kunnen worden. Ook zal de allernieuwste prothese sport bh gelanceerd worden, die in maart dit jaar zal uitkomen. De maten van deze sportlingerie zijn vanaf 65 omvang tot een cup H op voorraad in de winkel aanwezig.

Kortom, de maand Januari knalt Bodywear Superstore het nieuwe jaar in met fikse korting in de ANITA maand!  BODYWEAR SUPERSTORE | Rijksweg 26 | Duiven. www.bodywearsuperstore.nl | Telefoon: (026)7370298

reageer als eerste
Meer berichten