Logo gemeentenieuwsonline.nl

Kwekerij Buiting-de Haan, uw specialist in perk- en kuipplanten

  Zakelijk

GROESSEN - Kwekerij Buiting-de Haan begon 64 jaar geleden als groente- en fruitbedrijf en schakelde in 1970 over op de verkoop van violen in het voor- en najaar. Gaandeweg begon de kwekerij met de verkoop van perk- en kuipplanten. Kwekerij Buiting-de Haan is een echt familiebedrijf; eigenaar Frank Buiting nam het bedrijf over van zijn schoonvader en runt het bedrijf nu samen met zijn vrouw Tiny en met hulp van hun dochter Iris en zoon Sjoerd.

Inmiddels heeft Kwekerij Buiting-de Haan een zeer uitgebreid aanbod van meer dan zestig soorten perk- en kuipplanten van de hoogste kwaliteit van eigen bodem. De kwekerij levert aan winkels, hoveniers, tuinarchitecten en aan particulieren.

De lente is aangebroken en daar horen natuurlijk mooie, kleurrijke voorjaarsplanten en bloemen bij voor in de tuin, balkon en of terras. Het assortiment van Buiting-de Haan bestaat onder andere uit kuipplanten, hangplanten, wandhangers en zomerbloeiers zoals afrikanen, alyssum, anjers, bacopa, begonia, fuchsia, geranium, lobelia, (spaanse) margriet, petunia, salvia, surfinia, verbena, leeuwenbekken, zilverblad, grote afrikanen en nog veel meer, legt Frank uit. Ook kunt u er terecht voor potgrond en voeding voor uw planten.

"Dit jaar zijn we buiten de reguliere openingstijden extra geopend in april en mei op zondag en op speciale dagen zoals: Bevrijdingsdag, Moederdag, Hemelvaart en op tweede Pinksterdag. Wij volgen de regels en voorschriften van het RIVM en de overheid."

Kwekerij Buiting-de Haan, Schraleweidsestraat 2A, Groessen, 0316 333409.
Ook te volgen via facebookpagina: Kwekerij Buiting-de Haan.

Meer berichten