Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Foto: Gwen Soethof, coachpraktijk Atelier voor klein geluk </p>

Foto: Gwen Soethof, coachpraktijk Atelier voor klein geluk

Een goed gesprek helpt je verder

  Zakelijk

GIESBEEK - Herken je dat gevoel van onrust en stress? Heb je last van een druk hoofd vol malende gedachten? Word je af en toe gek van thuis werken, wonen en leven?

Wil je daar wat aan doen? Dan is dit het moment! Weer lekkerder in je vel zitten! Meer rust ervaren! Die promotie kunt maken ondanks dat je niet dagelijks op kantoor zit!

"Ik ben in Giesbeek een coachpraktijk gestart: Atelier voor klein geluk. Juist in de tijd van de lock-down, omdat ik veel mensen om mij heen zag worstelen met alle veranderingen. Atelier voor klein geluk staat in een groeiende en bloeiende omgeving om ook jou te ondersteunen in de stappen naar een fijner leven. Weet je het even niet meer of wil je af van de gedachtenwaterval? Dan kan samen daar over praten een enorm verschil maken. Wil je je hart luchten over waar je je zorgen over maakt? Ik luister graag naar je. Weet je even niet meer hoe je nu verder moet? Samen kijken we naar wat je nodig hebt om verder te komen Heb je een verlangen voor je toekomst en wil je daar mee aan de slag, maar is er iets dat je nog tegenhoud? Dan ondersteun ik je graag in het aanpakken van je drempels en je weg naar je toekomst."

"Heeft u een vraag of ik iets voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact op: Gwen Soethof, Atelier voor klein geluk - Coachpraktijk voor burn-out, persoonlijke groei en leiderschap, Kerkstraat 94, Giesbeek; 06 48940380; gwen@ateliervoorkleingeluk.nl; www.ateliervoorkleingeluk.nl. Zie voor tips ook instagram en facebook."

Meer berichten