Foto:

Hoveniersbedrijf Martijn Vister: één adres voor alles in uw tuin

Zakelijk

TOLKAMER - De lente, het is nu echt officieel begonnen. Alles wordt steeds een beetje groener, hoog tijd om lekker de tuin te gaan! Omdat iedereen meer thuis moet blijven, is het belangrijk dat u van uw tuin een plek maakt die helemaal naar uw zin is.
Daar helpt Hoveniersbedrijf Martijn Vister u graag mee. Dit jaar bestaat het bedrijf alweer vijftien jaar en daar is Martijn terecht trots op.

Van ontwerp tot veranda. “We doen alles in en rondom de tuin”, vertelt Martijn. “We doen niet alleen tuinaanleg en tuinonderhoud, maar we graven ook trampolines in, bouwen tuinhuisjes, veranda’s en we maken andere overkappingen. Het is fijn om alles zelf te doen, zodat we ook de beplanting op schaduw en dergelijke kunnen aanpassen. We merken dat onze klanten het heel fijn vinden dat ze één aanspreekpunt hebben voor alles in hun tuin. Iedereen bij ons bedrijf weet van de gemaakte afspraken en de lijnen zijn bij ons altijd kort.”

Tuintips voor nu
U hoeft niet alles uit te besteden: er zijn ook veel dingen die u in het voorjaar zelf kunt doen. “Het is nu de beste tijd om het gazon te verticuteren en te bemesten. De bloembakken mogen nu gevuld zodat ze er met Pasen tiptop bij staan. En knip het laatste dode materiaal weg, dan kan alles volop de ruimte krijgen om te groeien en bloeien.”

Hoveniersbedrijf Martijn Vister Tolkamer
Aanleg, ontwerp, bestrating, onderhoud en groenvoorziening; 0316 543240, 06 16455678.