Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Toyota Yaris Auto van het Jaar 2021</p>

Toyota Yaris Auto van het Jaar 2021

(Foto: )

Tweede paasdag op afspraak open Super Switch bij Autobedrijf Bloemberg

  Zakelijk

ZEVENAAR - Switchen naar Toyota is op dit moment erg gunstig. De inruilwaardes lopen op tot liefst 3.000 euro. Maar tijdens de Super Switch maakt Bloemberg het nog aantrekkelijker. Want wie uiterlijk 25 april kiest voor een nieuwe Toyota, mag bij Autobedrijf Bloemberg ook nog eens voor 250 euro aan extra accessoires uitzoeken.

Als extra bonus maken alle kopers én offerteaanvragers kans op een Nintendo Switch. Bent u benieuwd hoe voordelig u switcht? Breng een bezoek aan onze showroom. Kijk voor meer informatie op toyota-bloemberg.nl/

Toyota Yaris Car of the Year 2021
Meer goed nieuws voor Toyota liefhebbers. De nieuwe generatie Yaris won onlangs de ijzersterke Car of the Year 2021 competitie. De jury prees het nieuwe design, TNGA-platform en de nieuwe technologie. In de Yaris Hybrid is het bovendien mogelijk om tot ruim 50% van de tijd elektrisch te rijden. Zonder stekker. Aspecten die alles bij elkaar zorgen voor bijzonder veel rijplezier en helemaal aansluiten bij Toyota’s ‘no more boring cars’ filosofie. Tijdens de Super Switch bij Toyota Bloemberg bedraagt het totaalvoordeel op de Yaris 750 euro met daarbij het Auto van het Jaar pakket ter waarde van 1.013 euro (parkeersensoren voor/achter en instaplijsten).

Extra mogelijkheden
Ook bij Autobedrijf gaat veiligheid boven alles. Daarom kan iedereen nu een proefrit aan huis inplannen. Het gekozen model wordt dan ‘coronaproof’ voor de deur afgeleverd, zodat klanten in hun vertrouwde omgeving een testrit kunnen maken. Inmiddels kunnen klanten ook op afspraak de showroom weer bezoeken. Kijk voor meer informatie over de mogelijkheden op toyota-bloemberg.nl.

Autobedrijf Bloemberg, Marconistraat 21, Zevenaar, 0316 340204.

Meer berichten