Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto:

Thuis genieten van een culinaire paasbrunch en -proeverij Villa Copera pakt uit met de Paasbezorgservice!

  Zakelijk

SPIJK – Met Pasen genieten van de kookkunsten van het team van Villa Copera? Dat kan! Want, hoewel de speciale thuisbezorgservice nu al op volle toeren draait, met Pasen doet het team van Villa Copera er nog een extra schepje bovenop.
Het restaurant komt met een speciale paasbrunch en -proeverij, die aan huis worden bezorgd.

“Graag hadden we met de paasdagen de gasten in ons restaurant uitgenodigd. Maar met onze thuisbezorgservice kunnen de gasten toch genieten van hoge culinaire kwaliteit en hopen we dat men samen gezellige paasdagen beleeft”, aldus Jeroen Fierkens van Villa Copera.

Villa Copera levert al sinds het begin van de coronacrisis proeverijen en menu’s aan huis. Mede door de kwaliteit en de prijs een groot succes. Aanstaand Pasen kan men zich thuis culinair laten verwennen met een speciale paasbrunch en/of paasproeverij.


Asperges
“We doen er alles aan om een speciale paasbrunch en paasproeverij te bieden. Met een keur aan gerechten, die we koud leveren, die indien nodig volgens een bijgeleverde handleiding, simpel te verwarmen zijn. En... hoewel Pasen heel vroeg valt, kunnen we hoogstwaarschijnlijk in de proeverij ook gerechten met asperges opnemen. Dat zou een schitterende primeur zijn. Leverancier Spargel Derksen uit Elten doet zijn uiterste best om met Pasen heerlijke asperges aan ons te leveren.”

Bestellen voor de beide paasdagen kan tot vrijdag 2 april 14.00 uur op de website, waar ook meer informatie staat.

Villa Copera, Spijksedijk 2, Spijk; 0316 542816; www.villa-copera.nl. Ook op Facebook en Instagram.

Meer berichten