Logo gemeentenieuwsonline.nl

Praktijk Acamana weer open

  Zakelijk

DUIVEN - Na elf weken sluiting vanwege de lockdown opent praktijk Acamana vanaf woensdag 3 maart weer met vol enthousiasme haar deuren.

Veel mensen zijn toe behandelingen die lange tijd geen doorgang hebben gehad. Met name de mensen met chronische klachten kijken ontzettend uit naar dit moment. Maar ook alle acute klachten die in de loop van de afgelopen elf weken zijn ontstaan kunnen nu weer aandacht krijgen met een directe 'hands-on'-behandeling. Vooral die persoonlijke individuele aandacht van een op een zijn mensen aan toe.

Uiteraard wordt in de praktijk met de geldende veiligheidsregels gewerkt waardoor er geen bezwaar hoeft te zijn om weer contact op te nemen. En de diversiteit in klachten is groot: Waar de een komt voor de klachten die bij het vroege voorjaar horen, komt de ander juist met klachten die met de lockdown en het vele thuiswerken achter de pc te maken hebben of om te herstellen van de nasleep van het Covid-virus. Van fysieke tot mentale klachten wordt er in de praktijk ook een grote diversiteit van technieken ingezet. Moxa, cupping, acupunctuur, laseracupunctuur, Chinese kruiden en massagetechnieken zijn allemaal aan de orde van de dag.

Heeft u een vraag of ik iets voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact op:

Praktijk Acamana; Marnix Gijsenstraat 11, Duiven; 06 23869675; info@acamana.nl,
www.acamana.nl.

Meer berichten