Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto:

Kringloop De 2e Ronde ontruimt, verhuist en ontzorgt

  Zakelijk

REGIO - Moet uw woning, bedrijfspand of garage ontruimd worden of gaat u binnenkort verhuizen? Kringloop De 2e Ronde neemt u de ontruimingswerkzaamheden graag uit handen en verzorgt op vakkundige wijze uw verhuizing of ontruiming.

"Als mensen bellen voor een leegruiming, gaan we eerst kijken. Dan krijgen we goed beeld van alles wat er moet gebeuren. Moet er tapijt weggehaald, mogen de gordijnrails blijven hangen, willen de mensen het bezemschoon of hoeft alleen de inboedel weg? We leggen alles samen met de klant vast zodat we geen misverstanden krijgen. Voor spoedontruimingen houden we altijd plaats vrij in onze planning. Zo voorkomen we dat onze klanten een maand extra moeten betalen voor huur.”

Vanaf donderdag 4 maart is het weer mogelijk om de winkel te bezoeken. Dit is alleen mogelijk door een tijdvak te reserveren. Via de website: wwwkringloopvelp.nl kunt u een tijdvak registreren om langs te komen in de winkel. Wanneer het tijdvak niet beschikbaar is, dan is deze al geboekt.
Bij Kringloop De 2e Ronde is werkelijk van alles te koop voor een klein prijsje. Van witgoed tot meubels, van kleding tot kinderspullen, van vaasjes tot lampen, van tuinsets tot boeken


Kringloop De 2e Ronde, IJsselstraat 32, Velp; 06 24667703, 06 55814854; info@kringloopvelp.nl; wwwkringloopvelp.nl.

Meer berichten