Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto:

De Verzameling: nét even anders!

  Zakelijk

WESTERVOORT - Gebouwen weerspiegelen iets. Ze vertellen een verhaal, soms een troosteloos verhaal, soms een prachtig verhaal. Dat doet iets met ons mensen, we worden er door geraakt en beïnvloed op een positieve of negatieve manier.

De Verzameling is een gebouw waar je geraakt wordt door schoonheid en warmte, een totaal gerenoveerd en verbouwd voormalig kerkje. Je voelt je er omarmd met warmte en kracht, zachtheid en troost. Het is daarmee een prachtige uitvaartlocatie.
De Verzameling ligt vlakbij de A12, is makkelijk bereikbaar via het openbaar vervoer en er zijn gratis parkeerplaatsen rondom het gebouw. Naast een prachtige uitvaartlocatie is De Verzameling uitermate geschikt als bijzonder inspirerende vergaderlocatie of als trouwlocatie.

In de Verzameling verblijft u tussen mooie kunst, waarbij veel aandacht is besteed aan emotie en beleving. Deze ruimte is daarom ook geschikt voor bijzondere bijeenkomsten en gelegenheden tot 60-65 personen.

De ontvangst en verzorging van de gasten geschiedt geheel op maat. U wordt als echte gast behandeld, gewoon… omdat wij dat graag doen…

De Verzameling, Brouwerslaan 1a, Westervoort; 026 4428497; 06 21801137;
info@deverzameling.nl; www.deverzameling.nl.

Meer berichten