Logo gemeentenieuwsonline.nl

Bedadviseurs Berentsen en Bannink Verlichting en Advies: ‘Onderscheidend in slapen en verlichting’

  Zakelijk

ZEVENAAR - Wat in de slogan al duidelijk wordt, streven deze ondernemers in het dagelijks leven na. Slapen en verlichting moet je serieus nemen, vinden ze bij Berentsen en Bannink in Zevenaar. Uw wensen worden vertaald naar een persoonlijk advies.

Yvette vertelt over de passie van dit familiebedrijf dat ze in 2018 overnam van haar ouders en Niek besloot in 2012 zijn passie middels zijn speciaalzaak tot uiting te brengen. Anno 2021 staan er aan de Mallemoolen twee moderne winkels die middels een doorloop met elkaar verbonden zijn. Ook tijdens Corona staan Niek en Yvette voor u klaar.


Vrijblijvend advies aan huis

Slapen is in deze tijden extra belangrijk! Om u te blijven voorzien van een gezonde nachtrust komt Yvette gewoon bij u aan huis. Uw voordelen: Persoonlijk advies in uw vertrouwde omgeving, Yvette inventariseert uw wensen en voorziet u van een passend advies. Ook kunnen zij meteen anticiperen op de bestaande situatie. Heerlijk linnengoed besteld u telefonisch of online.

Verlichting: In het voortraject van een nieuwbouw of verbouw van uw woning of kantoor is een goed doordacht lichtplan erg belangrijk. Om uw lichtproblemen en wensen in kaart te brengen zal Niek deze middels een lichtplan vertalen naar de werkelijkheid. Reparaties voeren zij uit op afspraak. Natuurlijk kan de klant ook gewoon terecht in de webshops van beide winkels. Uw producten worden in deze periode thuisbezorgd.

Bedadviseurs Berentsen & Bannink Verlichting en Advies, Mallemoolen 6-12, Zevenaar
0316 525 021; info@bedadviseursberentsen.nl; www.bedadviseursberentsen.nl
0316-240 177; info@banninkverlichting.nl; www.banninkverlichting.nl  

Meer berichten