Terug in je kracht met kruiden
Logo gemeentenieuwsonline.nl

Terug in je kracht met kruiden

  Zakelijk

DUIVEN - In deze tijd van lockdown lijkt er juist meer behoefte te zijn aan ondersteuning. Menigeen werkt vanuit huis in de niet meest optimale omstandigheden. Daarnaast neemt de onzekerheid voor velen toe. Dit alles leidt tot een toename van stress, vastzittende schouders en rug, slapeloosheid, geprikkeldheid en angsten.

Onder normale omstandigheden ziet Natasja Smits deze mensen in haar praktijk en maakt zij gebruik van de diverse technieken die de klassiek Chinese behandelmethoden haar biedt. Nu in de lockdown de praktijk gesloten is, kunnen onlinebehandelingen via kruiden wel doorgaan.

Door een onlinegesprek en een vragenlijst wordt op afstand een zo goed mogelijke afstemming gemaakt op de klachten van de cliënt met een kruidenformule. Het betreft uiteraard allemaal Europese gecertificeerde kruiden, zodat het verhaal van de afgeknipte vleermuispootjes tot het rijk der fabelen behoort. Alle kruiden zijn plantaardig of een mineraal.

Het kruidenadvies is zeer divers: voor de mensen die meer stress ervaren in hun schouders en hoofd. Voor de slapeloosheid en het gebrek aan energie. Voor de depressieve gevoelens die mensen ervaren door de lockdown. Maar ook voor de mensen die moeten herstellen na een chemo, na Covid, na een operatie. Normaal zouden deze personen een combinatie van acupunctuur en kruiden ontvangen. Nu kunnen we zorg blijven garanderen door de kruiden te blijven faciliteren.

Wilt u ook weten of uw klacht op dit moment via kruiden te behandelen is?
Neem gerust contact op met Praktijk Acamana, Natasja Smits, info@acamana.nl of via 06 23869675; www.acamana.nl.

Meer berichten