Kringloop De 2e Ronde: van kelder tot zolder leeggeruimd
Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto:

Kringloop De 2e Ronde: van kelder tot zolder leeggeruimd

  Zakelijk

REGIO - Verhuizen naar een zorgcentrum, een overlijden of gewoon kleiner gaan wonen: er zijn veel redenen om een woning leeg te maken. Dat kan een flinke kluif zijn waar je als een berg tegenop kunt zien. Maar dat is niet nodig: schakel Kringloop De 2e Ronde in Velp in en die woning is zo leeg!

Patty Meijer runt De 2e Ronde sinds 2013 samen met Jan Scheper en Edwin Pol. “We verhuizen ook mensen. Vaak is dat een combinatie met leegruimen, als mensen bijvoorbeeld kleiner gaan wonen of naar een verzorgingshuis gaan. Dan heb je twee vliegen in één klap.”


Snel en netjes

“Als mensen bellen voor een leegruiming, gaan we eerst kijken. Dan krijgen we goed beeld van alles wat er moet gebeuren. Moet er tapijt weggehaald, mogen de gordijnrails blijven hangen, willen de mensen het bezemschoon of hoeft alleen de inboedel weg? We leggen alles samen met de klant vast zodat we geen misverstanden krijgen. Voor spoedontruimingen houden we altijd plaats vrij in onze planning. Zo voorkomen we dat onze klanten een maand extra moeten betalen voor huur.”


Duizenden cactussen

"De spullen die nog goed zijn, gaan naar de winkel en de rest voeren we af of geven we weg. Zo maakten we eens een woning bomvol cactussen leeg. We vonden ze zelfs in lades en kasten! We hebben ze maar via Facebook weggegeven. Die naaldjes vonden we maanden later nog terug.”
In verband met de nieuwe coronamaatregelen is de winkel tijdelijk gesloten. Voor verhuizing of ontruiming kunt u tijdens kantooruren vrijblijvend telefonisch contact opnemen.


Kringloop De 2e Ronde; IJsselstraat 32, Velp; 06 24667703; 06 55814854;
info@kringloopvelp.nl; www.kringloopvelp.nl.

Meer berichten