Glashandel Aluminiumbouw Oud Zevenaar maakt het zelf
Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto:

Glashandel Aluminiumbouw Oud Zevenaar maakt het zelf

  Zakelijk

OUD-ZEVENAAR - Als je door corona veel meer thuis bent, zie je ook meer dingen die je wilt veranderen aan je huis. Meer licht, toch eens dat kozijn vernieuwen, eindelijk die veranda laten plaatsen: bij Glashandel en Aluminiumbouw Oud Zevenaar hebben ze het nu dus behoorlijk druk. Eigenaar Rob Terbonssen vertelt hoe dit familiebedrijf omgaat met de drukte en met de coronamaatregelen.

“We merken dat mensen nu meer aan hun huis willen aanpassen” vertelt Rob. “Maar door corona lagen sommige fabrieken van leveranciers stil. Zo kregen we bijvoorbeeld geen motoren meer voor de zonweringen, want die komen uit een fabriek in Tunesië. Die was zes weken dicht, dus overal waren de motoren op. Gelukkig zijn we nu weer wat aan het inlopen maar wij vinden het heel vervelend als we onze klanten langer moeten laten wachten.”

Eigen fabricage
Gelukkig is ons bedrijf niet voor alles afhankelijk van anderen. “We maken een heel groot deel zelf in onze eigen werkplaats. Ramen, deuren, schuifpuien en veranda’s, we maken het allemaal zelf. Dat scheelt dus. Dat is ook het leuke aan ons werk: we starten aan de tekentafel en we zien het project groeien. Het allerleukste is als we klanten treffen die jaren later nog steeds blij zijn met hun veranda of kozijnen. Daar doe je het voor!”


Grote showroom
“Je kunt nog steeds coronaveilig naar de showroom, want die is erg ruim en groot. Daardoor kunnen we onze klanten goed helpen volgens de richtlijnen. Als mensen even bellen voor ze naar ons toe komen, zorgen we dat we er zijn en dat alles voor ze klaar staat!”

Glashandel Aluminiumbouw Oud Zevenaar, Dijkweg 17, Zevenaar; 0316 331010, info@glasenkozijn.nl, www.glasenkozijn.nl.

Meer berichten