Logo gemeentenieuwsonline.nl

Berentsen bedadviseurs, onderscheidend in slapen

  Zakelijk

ZEVENAAR - Slapen, dat moet je serieus nemen, vinden ze bij Berentsen Bedadviseurs in Zevenaar. Want iedereen is anders, dus waarom zou je op een standaardbed slapen? Yvette Berentsen vertelt over de missie en visie van dit familiebedrijf dat ze in 2018 overnam van haar ouders.

“Ons motto is ‘gezond slapen’, daarin zijn we onderscheidend. Als je onze winkel binnenkomt, willen we graag eerst wat meer van je weten. Heb je bijvoorbeeld rugklachten of een allergie? We maakten altijd veel bedden voor mensen met scoliose of een hernia. Die moesten soms echt wennen aan hun nieuwe bed. Dat is voor ons een goed teken, want dan gebeurt er iets in je lichaam. Je koopt niet zomaar ‘even’ een bed, goed slapen is veel te belangrijk.”

Een bed dat staat als een huis
“Het fundament van je bed is de bodem, het huis is het matras en je kussen is het dak. Alles moet goed bij elkaar passen. Natuurlijk mag het er allemaal ook mooi uitzien, want het oog wil ook wat. De kwaliteit en filosofie van mijn ouders zijn dus gebleven, ik heb alleen de aankleding wat veranderd.”

Bed uit de buurt
“Wij maken nog veel zelf, zoals donzen dekbedden. We vinden het erg belangrijk dat het dons waar we mee werken schoon is en van dieren komt die een goed leven hebben gehad. Bij ons vind je ook geen producten die van ver weg komen. Alles bij ons is verantwoord, van hoge kwaliteit en uit de buurt. Je doet dus jaren met onze producten!”

Berentsen bedadviseurs, Mallemoolen 6-8, Zevenaar, 0316 525021,
info@bedadviseursberentsen.nl, www.bedadviseursberentsen.nl.

Meer berichten