Logo gemeentenieuwsonline.nl

Service Organisatie Van Eck investeert met een reinigingsrobot in de toekomst

  Zakelijk

ZEVENAAR - Als je de klant altijd voorop stelt, kom je voor mooie uitdagingen. Voor je het weet, werk je ineens met een heuse robot! Alexander Huiting van Service Organisatie Van Eck vertelt over de visie en de nieuwste investering van zijn bedrijf.

Zonnepanelen. “We maken naast onze professionele schoonmaak sinds enige tijd ook zonnepanelen schoon. Vervuilde panelen wekken minder stroom op en kunnen zelfs brandgevaarlijk zijn. Voor het reinigen van de zonnepanelen van grote zonneparken en daken hebben wij recent geïnvesteerd in een heuse op afstand bestuurbare robot. De nieuwe reinigingsrobot van Service Organisatie Van Eck maakt eenvoudige, snelle en vooral economische reiniging mogelijk. Door de hoge mechanische prestaties bereiken we een optimaal reinigingsresultaat met weinig waterverbruik en schone zonnesystemen leveren gewoon meer! Tot 500 panelen reinigen we gewoon nog handmatig, dus als particulier heb je onze robot niet snel op je dak.”

Luchtkanaalreiniging
In de huidige coronatijd is goede ventilatie extra belangrijk. Service Organisatie van Eck maakt luchtkanalen grondig schoon en zorgt zo voor gezonde lucht in gebouwen en woningen. “Een ventilatieschacht is net een menselijke ader, deze kan dichtslibben en dan krijg je problemen. Wij zorgen dat alles gereinigd en opnieuw ingeregeld is zodat iedereen weer frisse lucht inademt.”

Luchtkanaalreiniging is erg belangrijk om het binnenklimaat van een bedrijf of woning optimaal te houden. Het draagt bij aan een gezond leef- en werkklimaat. Door het regelmatig laten reinigen van de luchtkanalen verklein je de kans op ontwikkeling van schadelijke bacteriën en schimmels.

Service Organisatie Van Eck, Nobelstraat 8A, Zevenaar; 0316 372185, info@so-vaneck.nl, www.so-vaneck.nl.

Meer berichten