Logo gemeentenieuwsonline.nl

Balanceren volgens oude tradities bij Praktijk Acamana

  Zakelijk

DUIVEN - Om in de oosterse termen te blijven: “Er zijn meerdere wegen die naar Beijing leiden”.

Praktijk Acamana bestaat dit jaar inmiddels alweer twintig jaar, legt eigenaresse Natasja Smits uit. “In mijn praktijk staat altijd de mens centraal die binnenkomt met een bepaalde hulpvraag. Bij ieder persoon kijken we gezamenlijk naar de mogelijkheden binnen de Chinese behandelwijzen die aansluiten. Voor de een is dat acupunctuur en moxa (een verwarmende methode waarbij de Yange-energie gevoed wordt en koude verdreven), voor de ander is het een combinatie van acupunctuur, massagetherapie en een voorschrift van Chinese kruiden.”

"Een ouder iemand ontvangt bijvoorbeeld acupunctuur en moxa-behandelingen om de weerstand te verhogen voor of juist na een operatie/chemokuur of gewoon 'omdat het najaar er weer aankomt en het met die corona toch al eng is.”

Natasja is gespecialiseerd in pijnbestrijding, neuropathieën, vrouwelijke verstoringen, burn-out klachten, stressreductie (ook bij tieners), klachten bij kinderen zoals buik of hoofdpijnen, nabehandeling of ondersteuning in het oncologisch traject, revalidatie CVA-klachten.

"Wilt u ook kennismaken met de mogelijkheden voor u in mijn praktijk? Veel zorgverzekeraars vergoeden een deel van de behandeling. Neemt u gerust contact op voor meer informatie."

Praktijk Acamana, Marnix Gijsenstraat 11, Duiven, 06 23869675, info@acamana.nl, www.acamana.nl.

Meer berichten