Logo gemeentenieuwsonline.nl

Voor Nederlands kunstgras tegen aantrekkelijke prijzen gaat u naar BeCo Kunstgras

  Zakelijk

REGIO – Uw tuin deze zomer onderhoudsvrij maken, dat kan met de verschillende kunstgras soorten van BeCo Kunstgras. Zelfs als u op vakantie gaat hoef u de buren niet lastig te vallen om uw gazon te maaien en te sproeien, dat wil toch iedereen? Als u nu kiest voor de kunstgras soorten van BeCo kunstgras, dan heeft u geen last meer van ongedierte en uw gazon kleurt het hele jaar mooi groen, legt eigenaar Ruud Coenraads uit.

Kunstgras kopen doet u immers niet iedere dag, daarom is het belangrijk om naar een betrouwbare en erkende kunstgrasleverancier te gaan om u goed te laten adviseren. In dat geval moet u beslist eens naar BeCo Kunstgras gaan.

BeCo Kunstgras is ISO gecertificeerd en voldoet aan alle veiligheidsnormen. Alle kunstgras soorten hebben een natuurlijke uitstraling en heeft met een lange levensduur en bovendien krijgt u acht jaar garantie. BeCo Kunstgras heeft een ruime voorraad met ruim twintig soorten kunstgras. Het kunstgras dat BeCo aanbiedt is uitermate geschikt voor uw tuin, (dak)terras, balkon, speeltuin, camping, serres en voor wandaankleding en zakelijke doeleinden zoals beurzen en stands.

Het bedrijf werkt voor bedrijven en particulieren en is aangesloten bij de branchevereniging Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners.

Aanbieding:
In juli en augustus 2020 krijgt u 50 procent korting op het drukverdeeldoek (stabilisatiedoek). De aanbieding is alleen geldig bij aankoop van kunstgras.

BeCo Kunstgras is alleen op zaterdag geopend en de rest van de week kunt u er alleen terecht op afspraak (vaak al binnen een uur). U kunt het kunstgras gelijk meenemen of laten bezorgen.

BeCo Kunstgras, Cartograaf 12 b, Duiven (Bedrijventerrein Nieuwgraaf naast Loods 5); 06 22779455, www.becokunstgras.nl en facebookpagina: BeCo Kunstgras.

Meer berichten