Logo gemeentenieuwsonline.nl

Restaurant Nieuwe Tijd viert haar tweejarig bestaan

  Zakelijk

DUIVEN – De trotse eigenaar Michael Yang opende 14 februari 2018 zijn Restaurant Nieuwe Tijd. Sindsdien weten steeds meer mensen de weg naar het restaurant te vinden.Er komen zelfs mensen uit verschillende delen van het land om de sfeer proeven, maar natuurlijk ook voor de kwaliteit van het eten.

Het restaurant is afgestemd op verschillende doelgroepen. Zo kunnen in bepaalde delen stellen rustig zitten, in andere is er juist rekening gehouden met grotere gezelschappen. De plaats voor gezinnen is zo ingericht dat ouders hun kinderen wel in de gaten kunnen houden, maar dat er geen kinderen door het restaurant rennen. "Dat eet wel zo rustig!" Ervaar een scala aan culinaire sensaties uit allerlei windstreken. Van buffet tot live cooking. Van sushi tot verse pasta's. Van oesters tot heerlijke desserts. Genieten van de wereldkeukens inclusief dranken assortiment: Frisdrank, tapbier, wijn, koffie, thee en luxe huisgemaakte desserts. Je betaalt vooraf een vast bedrag voor een arrangement naar keuze.

Valentijnsdag
Kom gezellig eten op de meest romantische dag van het jaar: Valentijnsdag! Heerlijk genieten doet u samen met uw geliefde bij Nieuwe Tijd. Bij binnenkomst krijgt u een welkomstdrankje en er zal een live-band aanwezig zijn om iedereen te voorzien van een romantische ambiance. De rest blijft nog een verrassing.

Kinderen
Er is een waar speelparadijs, een game center van ruim 500m2, waar jong en oud zich kan amuseren. Is het niet in de ballenbak met klimtoestellen of de minibioscoop, dan zijn het wel de games die wachten om door jou gespeeld te worden. Speel life-size arcade games variërend van airhockey, racespellen tot simulatoren en 4D-games. Een niet te missen experience. Wilt u ook een avond all-in genieten? Reserveer dan snel via de website.

Restaurant Nieuwe Tijd, Cartograaf 82, Duiven, Telefoon: 0316 449188, welkom@restaurantnieuwetijd.nl, www.restaurantnieuwetijd.nl

Meer berichten