Logo gemeentenieuwsonline.nl

Informatieavonden zonnepanelen bij Frisse Energie!

  Zakelijk

ARNHEM – Geïnteresseerd in oplossingen op het gebied van schone energie? Frisse Energie, sinds kort gevestigd in een nieuw kantoor op de Snelliusweg 21 in Arnhem, organiseert dit voorjaar info-avonden over zonnepanelen voor geïnteresseerde particulieren.

Frisse Energie is met overtuiging géén prijsvechter; bij dit bedrijf staat naast de prijs namelijk kwaliteit, duurzaamheid, een goed advies en persoonlijke service voorop. Frisse Energie installeert en adviseert over zonnepanelen. Dat doen de adviseurs op basis van een persoonlijke inventarisatie bij u thuis, waarna een offerte wordt aangeboden naar aanleiding van de besproken wensen. Frisse Energie werkt enkel met de beste materialen en met professionele installateurs. Behalve zonnepanelen levert Frisse Energie ook infraroodpanelen, doorstroomverwarmers, laadpalen en thermische verven.

Maarten Reichgelt en Ralph van Kraaij zijn de twee eigenaars van Frisse Energie. Waar Ralph de particuliere markt adviseert, verstrekt Maarten met zijn meer dan tien jaar ervaring in de techniek en de zonnepanelenbranche advies aan bedrijven. Samen met een fijn team van installateurs bieden zij een service waar u blij van wordt.

Informatieavonden
Wilt u op de hoogte gebracht worden van de laatste mogelijkheden op het gebied van schone energie? Dan nodigen we u van harte uit voor een informatieavond. De info-avonden worden georganiseerd op Snelliusweg 21, Arnhem en zullen plaatsvinden op maandag 17 en maandag 24 februari vanaf 19.30 uur. Voor deze avonden is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Meldt u daarom aan via info@frisse-energie.nl.

Meer berichten