Logo gemeentenieuwsonline.nl
Koningspaar Susan&Alfons Thuss en jeugdkoning Stan kijken uit naar een zonnig schuttersfeest. (foto: Bert Rinkel)
Koningspaar Susan&Alfons Thuss en jeugdkoning Stan kijken uit naar een zonnig schuttersfeest. (foto: Bert Rinkel)

Oud-Zevenaar maakt zich op voor het Schuttersfeest

  Evenement

OUD-ZEVENAAR - In Oud-Zevenaar wordt deze zonnige zomer afgesloten met het Schuttersfeest op 31 aug en 1 september in het schuttersgebouw aan de Babberichseweg 58 in Oud-Zevenaar.

"Onze Schutterskoningin Susan Thuss en jeugdkoning Stan van Zelst hebben er al zin in! Kom het feest gezellig met ons meevieren, er is genoeg te beleven voor jong en oud. Op zaterdag 31 augustus halen we de standvaandels op bij havezate Camphuysen vanaf 18.30 uur." Bij terugkomst rond 20.00 uur start de spetterende feestavond onder leiding van Suit Up!

De festiviteiten op zondag 1 september beginnen om 10.15 uur met het vertrek van de schutterij voor het bezoek aan de buurtbogen van de Dijkweg-Kerkweg en Martinusweg-Leemkuilweg-Hofweg.

Bij terugkomst is er van 14:00-18:00 uur een ouderwets gezellige feestmiddag met muziek van Duo Flow. Voor de jeugd zijn er diverse attracties, de entree is gratis. Om 15.30 uur zal de prijsuitreiking voor de bogen plaatsvinden. Gevolgd door de parade van de officieren en de vendelhulde waarbij de jeugdvendeliers hun acrobatische vendelacts zullen opvoeren.

Meer berichten