Logo gemeentenieuwsonline.nl
Maaike Widdershoven, Tony Neef en Ruud Bos in Weet je nog wel. (foto: Mischa Muijlaert)
Maaike Widdershoven, Tony Neef en Ruud Bos in Weet je nog wel. (foto: Mischa Muijlaert) (Foto: Mischa Muijlaert)

Een onvergetelijke meezingavond in Het Musiater!

ZEVENAAR - Na de succesvolle theatertour ‘Weet je nog wel’ in theaterseizoen 2017/2018 zijn Ruud Bos, Tony Neef en Maaike Widdershoven te zien in Weet Je Nog Wel deel 2.

Met liedjes uit het Nederlands cultureel erfgoed, die nooit vergeten mogen worden. En voordat iedereen denkt: Oubollig? Truttig? Nee, dat is het niet. En dat gaat het ook nooit worden als je de teksten en melodieën gewoon hun werk laat doen. Alle opsmuk laat het trio los in een knus programma waarin Tony, Maaike en Ruud totaal zichzelf zijn. Ze ontroeren, ze laten schateren, ze laten verstillen, ze zetten aan het denken, ze verbazen.

Vanaf de eerste minuut is duidelijk dat ook het publiek er toe doet en gaat het drietal verschillende keren met ze in gesprek. Er wordt ongedwongen meegezongen en een sfeer gecreëerd, waardoor het publiek én de artiesten echt een heerlijk avondje/middagje hebben.

Deze keer met parels van onder andere Frans Halsema, Robert Long, Gerard Cox, Adèle Bloemendaal, Wieteke van Dort, Toon Hermans, Paul de Leeuw en Benny Nijman… Natuurlijk ontbreekt onze gelauwerde maestro Ruud Bos zélf ook niet. Wist u dat hij dit seizoen 60 (!) jaar in het vak zit?

Vrijdag 13 december. Aanvang: 20.15 uur. Prijs 24,50 euro.

Meer berichten