Logo gemeentenieuwsonline.nl
G.Team DCS. (foto: Werner Takke)
G.Team DCS. (foto: Werner Takke) (Foto: Werner Takke)

Jongens en meiden met beperking in de Liemers: pak je kans om te sporten bij DCS Zevenaar voetbal met beperking voor (G) teams, jazeker!

LIEMERS - Zevenaar voetbal met beperking voor (G) teams, jazeker! Dat kan en met veel spelplezier bij DCS. Mooier nog: de eerste maand is gratis trainen!

Tekst Frans Willemsen


Wat heet beperking ook voor deze groep jongens en meiden is natuurlijk plaats voor ontspanning in onze samenleving. Hier staat jullie niets in de weg. Ondersteuning van thuis, ja en zelf ook een beetje lef tonen naast de steun uit de verzorging.

Bij DCS bestaat de afdeling G voetbal met beperking al 35 jaar. Juist nu moeten we wakker blijven zeggen de stafleden, het mag niet lijken dat we in een winterslaap zijn gedommeld. De najaarscompetitie is gestart zonder een G-team van DCS. Dat is voor ons als organisatie onwennig, wij roepen keihard: ondersteun. Geef deze groep in onze maatschappij ook hun de kans tot sporten.

Het team van nu bestaat uit 9 spelers, 8 mannen + 1 vrouw. Ons speelveld is kleiner de spelregels zijn soepel, respect is belangrijk. De hoofdmoot bij het G-Team voetbal is hun drijfveer naast spelplezier en ontspanning. We doen daarom een beroep op een ieder die mensen thuis hebben met beperking dit te ondersteuning dat ook zij kunnen sporten. De contributie is 25 euro per kwartaal, om te wennen de eerste maand geheel gratis. Daar komt nog bij dat de vereniging de verzorging van het gehele tenue voor wedstrijden voor haar spelers verzorgt. De begeleiding is in handen van ervaren stafleden. Namens het kader van DCS. Inschrijven of afspraak maken via gvoetbal@svdcs.nl
Tekst Frans Willemsen

Meer berichten