Logo gemeentenieuwsonline.nl
De dames Truus Bekker (40 jaar), Dinie Wienholts (30 jaar) en Yvonne Roosenhoff (12.5 jaar) worden gehuldigd. (foto: Trees Rosmulder)
De dames Truus Bekker (40 jaar), Dinie Wienholts (30 jaar) en Yvonne Roosenhoff (12.5 jaar) worden gehuldigd. (foto: Trees Rosmulder) (Foto: Trees Rosmulder)

AMK Koor Zevenaar huldigt jubilarissen

ZEVENAAR - Zondag 24 november heeft het AMK Koor Zevenaar het traditionele Ceciliafeest gevierd.

Dit jaar is het koor versterkt met nieuwe leden, met ook dames en heren van het voormalig Martinuskoor uit Oud-Zevenaar. In de Andreaskerk heeft het koor de eucharistieviering muzikaal ingekleurd met de Missa Harmonia Mundi van L. Maierhofer. Aan het eind van de viering ontving Truus Bekker de gouden Gregoriusmedaille ter gelegenheid van haar 40-jarig koorjubileum.

Het feest is ’s middags voortgezet bij zalencentrum Staring waar de overige jubilarissen Dinie Wienholts voor 30 jaar en Yvonne Roosenhoff voor 12.5 jarig koorjubileum met bloemen en een oorkonde zijn gehuldigd.

"Als u geïnteresseerd bent in gregoriaanse en Latijnse kerkmuziek en ons koor wilt komen versterken, bent u welkom op onze repetitie elke maandagavond van 20.00 tot 22.00 uur in de theaterzaal van de Pelgromhof. Inlichtingen bij secretaris Gertie Goes, 0316 526523.

Meer berichten