Logo gemeentenieuwsonline.nl
Actiefoto live optreden OgTent 2018. (foto: Addie van de Heijden)
Actiefoto live optreden OgTent 2018. (foto: Addie van de Heijden) (Foto: Addie vd Heijden)

Optreden Vlado Kumpan und Seine Musikanten in Duiven

DUIVEN - Vlado Kumpan und Seine Musikanten: Wie kent er niet de Böhmische Traum? Dan is deze avond een absolute aanrader!

Op zaterdag 7 december organiseren de 'Vesters Walder Muzikanten' uit Zevenaar voor de veertiende maal een culturele avond met medewerking van het uit Tsjechië afkomstige toporkest Vlado Kumpan und Seine Musikanten.

Vlado Kumpan en zijn orkest beheersen de Boheemse en Moravische blaasmuziek tot in perfectie. De veelgeprezen vaak volgeboekte concerten zijn een absolute ervaring voor elke fan van de blaasmuziek.

Dit virtuoze unicum moet je live worden gehoord en ervaren hebben. Dan weet je ook waarom deze band meer dan 100.000 cd's heeft verkocht en een van de meest populaire en bekende ensembles van dit moment is. Het orkest van Vlado is in 2001 opgericht. In 2003 werd Vlado Kumpan en zijn muzikanten (Kumpanovi muzikanti) uitgeroepen tot Europees kampioen in de professionele klasse. Net als hij hebben alle muzikanten aan een conservatorium of conservatorium gestudeerd.

Vlado Kumpan is zonder overdrijven één van de beste trompettisten ter wereld. Zijn uitstekende ademtechniek en onvergelijkbare toon maken van zijn trompet een waar kunstwerk. Alle dertien kapelleden zijn stuk voor stuk zeer bewonderingswaardig, solisten op hun instrumenten, en voelen zich thuis in elke muziekstijl.

Kortom: Alle ingrediënten voor geweldig muzikale avond. Er zijn nog enkele kaarten voor het optreden in De Ogtent, Remigiusplein 9 in Duiven. Aanvang 19.15 uur. Entreebewijs: 18.50 euro. Kaartverkoop op www.vwmkapel.nl.

Meer berichten