Logo gemeentenieuwsonline.nl

Programma Filmhuis Didam

Zaterdag 14 en maandag 16 december 20.00 uur: A Rainy day in New York. A Rainy Day In New York is Woody Allens vijftigste film als regisseur en scenarist. Met een sterrencast bestaande uit o.a. Timothée Chalamet, Elle Fanning, Selena Gomez, Jude Law, Diego Luna en Liev Schreiber, vertelt de romantische komedie het verhaal van een jong stel dat zich verheugt op een speciaal weekend in New York, weg van de universiteit waar ze allebei studeren. Maar dan verandert hun weekend in een ingewikkelde puinhoop. De film is de derde samenwerking tussen Allen en de vermaarde, met een Oscar bekroonde cameraman Vittorio Storaro.

Vrijdag 20 en maandag 23 december 20.00 uur: Poms. Sun Springs is meer dan een bejaardengemeenschap, het is een luxe resort waar de straten vol staan met palmbomen, de lucht altijd blauw is en een privé-ambulance minimaal één keer per dag langskomt. Bewoonster Martha (Diane Keaton) verveelt zich stierlijk in het prachtige seniorenparadijs en besluit om daar verandering in te brengen door een cheerleading club op te richten voor vrouwen boven de 60…

Filmhuis Didam is gevestigd in gebouw Meulenvelden, Waverlo 2 in Didam. Meer informatie over films of het filmhuis en reserveren: www.filmhuisdidam.nl. Entree 7,50, kinderfilm 5,50, familiefilm tot 14 jaar 5,50 euro. De zaal en de kassa gaan 45 minuten voor aanvang open. De filmzaal is toegankelijk voor rolstoel en scootmobiel.

Meer berichten