Logo gemeentenieuwsonline.nl
Popkoor Repeat. (foto: Tom Harder)
Popkoor Repeat. (foto: Tom Harder) (Foto: Tom Harder)

Loo Budget Kerstconcert

LOO - Zondagmiddag 8 december zal Popkoor Repeat een sfeervol winterconcert verzorgen in de prachtige kerk in Loo. Onder leiding van dirigente Juliette Dumoré zal Repeat een afwisselende mix ten gehore brengen van sfeervolle kerstnummers, golden oldies en prachtige songs uit het theaterconcert Passion!, dat Repeat in april voor een viermaal uitverkocht Musiater speelde.

November won Repeat nog de eerste prijs in de Topklasse grote koren op het prestigieuze Balk Topfestival in Rotterdam en nu staan ze weer fijn in de kerk in Loo. "Heeft u ook al zo'n zin in de decembermaand? En wilt u popkoor Repeat zelf zien en horen? Kom dan vooral naar het Loo Budget Concert in samenwerking met Popkoor Repeat en beleef met ons alvast hét gevoel van kerst en samenzijn! We zien u graag 8 december, kerk in Loo."

Het optreden duurt van 15.00 tot 17.00 uur. De entree bedraagt inclusief koffie of thee in de pauze 7,50 euro. Kaarten zijn te koop voorafgaand aan het concert bij de kerk, en zijn ook telefonisch te reserveren via Peter Koopmans, 0316 261612 of op maandagen tussen 10.00 en 12.30 uur bij het secretariaat van de kerk, 0316 263981.

Meer berichten