Logo gemeentenieuwsonline.nl

Op weg naar kerst voor 55-plussers

DIDAM - Op maandag 9 december vindt weer de jaarlijkse viering plaats 'Op weg naar kerst''.

De uitnodiging geldt voor allen, die deelnemen aan een van de activiteiten georganiseerd door de Stichting Senioren Kontakt Didam, Loil en Nieuw Dijk (SSK). Zij die maandelijks aan de dansavond deelnemen zijn uiteraard ook welkom. Ook de vrijwilligers die helpen bij de diverse activiteiten.

De viering vindt plaats in Zaal Jan en Jan, Lieve Vrouweplein 4 in Didam. De avond begint om 18.00 uur met een gebedsviering, waarin pastor Ben Aarsen zal voorgaan. Het Antonius van Paduakoor uit Nieuw-Dijk verzorgt hierbij de mooie bijpassende gezangen onder leiding van de dirigente Loyse ten Kate.

Om 19.00 uur vindt de feestelijke en uitgebreide koffietafel plaats en eindigt omstreeks 20.30 uur. Daarna is er een gezellig samenzijn tot 22.00 uur. Hierbij zal opnieuw het Antonius van Paduakoor zijn prachtige gezangen ten gehore brengen. Uiteraard is er weer samenzang waarbij de aloude bekende kerstliederen zullen worden gezongen. Natuurlijk ook: Stille Nacht Heilige Nacht!

De kosten bedragen 15,00 euro per persoon. Gevraagd wordt met gepast geld betalen; dat verkort de wachttijd! De zaal gaat om 17.30 uur open. Voor nadere inlichtingen kan men contact opnemen met: Annie Clappers (224378) of met Henk Boerstal (223885).

Meer berichten