Logo gemeentenieuwsonline.nl
Voorzitter Martijn Bouwman heeft de schalen overhandigd aan de nieuwe ereleden Theo Bruns (links) en Theo van de Zand (onder). (foto: Wil Kuijpers)
Voorzitter Martijn Bouwman heeft de schalen overhandigd aan de nieuwe ereleden Theo Bruns (links) en Theo van de Zand (onder). (foto: Wil Kuijpers) (Foto: Wil Kuijpers)

SV Babberich drie ereleden rijker

BABBERICH - Op 15 november zijn tijdens de algemene ledenvergadering de vrijwilligers Theo van de Zand, Theo Bruns en Theo Tenback tot ereleden benoemd. Helaas kon Theo Tenback hierbij niet aanwezig. SV Babberich is supertrots op deze leden die vaak hun rood-witte hart op de eerste plaats in hun leven zetten.

Theo van de Zand kwam met zijn broer Frans mee vanuit Lobith en speelde bijna voor alle teams die er zijn geweest bij de SV. Hij heeft meegebouwd aan de tribune, het kassagebouw en de businessruimte. Verder was hij terreinbeheerder, kantinebeheerder en lid van de onderhoudsploeg. Tot vorig jaar stond hij achter de bar bij de Businessclub bijeenkomsten. Door lichamelijke ongemakken heeft hij voor de zomer zeer emotioneel zijn sleutels ingeleverd omdat het niet meer ging.

Theo Bruns is een vrijwilliger die altijd enthousiast is over het organiseren van allerlei activiteiten waarvan de opbrengsten ten goede komen aan de SV. Hij was onder andere de grote kartrekker bij de organisatie van het Boergondies Voetbal Spektakel waar we tien jaar van hebben mogen genieten. Verder is Theo kantinebeheerder geweest, verzorgt hij nu de planning van het rooster van het terreinonderhoud en doet ook mee in de zaterdagploeg om het onderhoud uit te voeren.

Theo Tenback is een man die jarenlang het terreinbeheer zelf uitvoerde en coördineerde. Hij zorgde er voor dat alle materialen in orde waren, maar ook dat het onderhoud aan allerlei zaken tijdig en goed gebeurde. Deze taken heeft hij ook enkele jaren vanuit het bestuur gecoördineerd. Helaas heeft ook hij door lichamelijke ongemakken hier afstand van moeten nemen.

Meer berichten