Logo gemeentenieuwsonline.nl

Enthousiaste vrijwilligers gezocht

ZEVENAAR - Caleidoz Vrijwilligerscentrale zoekt vrijwilligers voor de volgende organisaties:

- Gymnastiekvereniging Thor-Zwaluwen zoekt een secretariaatsmedewerker die de mails bijhoudt, de bestuursvergadering notuleert (eens per 6 weken) en helpt met het maken van het jaarverslag.

- Caleidoz Welzijn Zevenaar zoekt voor de Hooge Bongert versterking van het barteam. De werkzaamheden bestaan uit: het ontvangen van de bezoekers, drankjes inschenken achter de bar en afrekenen met de kassa.

- Liemerije zoekt een winkelmedewerk(st)er, die onder andere de winkelvoorraad aanvult en kassawerkzaamheden verricht. De werkdag is op dinsdag van 09.00 tot 14.00 of op zaterdag van 9.00 tot 13.00 uur.

- Wereldwinkel Zevenaar zoekt verkoopmedewerkers voor het bedienen van de klanten; voorlichting geven over de achtergrond van de artikelen, inpakken van cadeautjes en computerkassa bedienen.

Voor meer informatie over deze en circa 350 andere vacatures kunt u contact opnemen met de Vacaturebank van Caleidoz Vrijwilligerscentrale Zevenaar (maandag t/m vrijdag van 9.00-12.00 uur, telefoon 0316-243299). U kunt ook kijken op de website www.vrijwilligerswerkgelderland.nl/zevenaar of een e-mail sturen naar: vacaturebank@caleidoz.nl.

Per 18 november is Caleidoz Vrijwilligersentrale tijdelijk verhuisd naar Ondernemerscentrum De Pelikaan, Ringbaan Zuid 8, Zevenaar.

Meer berichten